Next

A Next termékcsalád a vevői igények alapján lett kifejlesztve. Ár-érték arányban bármelyik termék családdal szemben megállja a helyét. Mivel ipari felhasználásra fejlesztettük ki ezért leginkább 5 l kiszerelésben tartjuk. A NEXT névből adódóan a következő megvásárolt tisztítószere is NEXT lesz.

Néhány szó  a NEXT termékekről:

Ipari mosogatószer koncentrátum:

A termék egy sűrű koncentrátum citrom illattal melyet ipari felhasználásra fejlesztettünk ki.

Érdemes tudni róla:

  • Kizárólag kesztyűben javasoljuk a használatát.
  • Az erős  zsíroldó hatása miatt kiszáríthatja a bőrt.
  • Egy csepp a szivacsra is elegendő!

Kézkímélő  mosogatószer koncentrátum

Ez a termék az ipari mosogatószer mintájára készült. Kézkímélő hatása miatt igen népszerű Guava illattal sűrű állaggal jó zsíroldó hatással rendelkezik

Alkoholos általános tisztító

Az általános tisztítót különböző felületek tisztítására használják pl: padló felmosása,asztalok-ajtók törlése,üvegfelületek takarítása. A termék kellemes zöld alma illatú, hígítást igényel. Alkohol tartalmának köszönhetően hatékonyan takarít, csíkmentesen szárad.

Ipari vízkőoldó

A termék foszforsavat tartalmaz ezért kesztyű használata javasolt. A nem saválló felületeket megmarhatja! Kellemes virág illatú termék kifejezetten erős vízkőoldó hatással!

Üvegtisztító

Kellemes grapefruit illatú termék Hígítást üvegfelületeken nem igényel. Minden más felületen hígítani javasolt (padló felmosás,asztal takarítás) Alkoholtartalma miatt kifejezetten hatékonyan takarít,csíkmentesen szárad.

Gépi mosogatószer

A terméket általános mosogatásra javasoljuk. A csíkmentes száradás érdekében kérjük használjanak mindenképp Next öblítőszert. 

Gépi öblítőszer

A termék a gépi mosogatás után szükséges a csíkmentes száradás érdekében. Kizárólag a gépi mosogatóval együtt fejti ki hatását.

Hideg zsíroldó

A hideg zsíroldó egy kifejezetten erős koncentrációjú termék. A jenlegi piacon található bármelyik zsíroldóval szemben megálja a helyét. Ár érték arányban piacvezető. Használata kizárólag kesztyűben javasolt

Ha szeretne NEXT viszonteladó lenni kérem keressen minket E-mailben vagy telefonon:


Info@centralhigienia.hu
Bereczki Alpár
06204104168